PREOȚI ÎNAINTE-VĂZĂTORI AUTENTICI, DIN ZILELE NOASTRE !!!

Ce facem când ne lovim de niște probleme prea mari pentru a le putea rezolva singuri? După părerea noastră răspunsul ar fi următorul: căutăm un preot deosebit, cu experiență și cu dar de la Dumnezeu să știe lucruri mai presus de lumea aceasta.

Mai există astăzi preoți cu viață sfântă?! Preoți care pentru sufletul lor curat au primit darul înainte-vederii, care văd lucruri de nimeni știute? Da, există! Sunt foarte rari și stau ascunși și smeriți, pentru ca astfel numai cine îngăduie Dumnezeu să poată ajunge la ei.

Vi-i prezentăm și noi pe cei mai reprezentativi dintre ei, pe care am avut bucuria să-i cunoaștem personal, și despre care putem afirma cu tărie că sunt oameni aleși de Dumnezeu.

  1. PĂRINTELE DAVID STOICA – MĂNĂSTIREA SĂDINCA, JUD. SIBIU

12715536_805018509626126_6629935916435163212_n

Pe când era copil și a mers cu mama sa la părintele Arsenie Boca, părintele David, căutat astăzi de nenumăraţi credincioşi din toată România, își amintește: „A dat binecuvântare la fiecare, pe cap. Fiind copil, eram cumva mirat cum de mie nu-mi pune mâna părintele pe cap. Atunci eu i-am luat mâna forţat părintelui şi i-am pus-o pe capul meu. S-a uitat la mine şi a spus: «Călugăre, mă arzi! Tu te faci călugăr»“.

Lângă părintele David Îl simți pe Dumnezeu și ai o mare bucurie sufletească.

Într-o duminică, în timp ce părintele David se afla la Sfânta Liturghie, s-a apropiat de Sfântul Altar o fetiță. Văzând-o, părintele a oprit slujba și a întrebat-o cum o cheamă, însă fetița nu i-a răspuns. A întrebat-o și a doua oară și tot fără niciun răspuns. Cu lacrimi în ochi, mama fetiței s-a apropiat de părintele și i-a spus:

-Părinte, lăsați-o…s-a născut mută și nu poate să vorbească..

Cu toate acestea, părintele a insistat și a mai întrebat-o încă o dată:

-Cum te cheamă, fetițo?

-Maria, a răspuns ea.

Toată lumea a rămas înmărmurită, iar părintele a continuat slujba.

  1. PĂRINTELE IOANICHIE POPESCU – MĂNĂSTIREA FRĂSINEI, JUD. VÂLCEA

7_0.jpg

Omul care îți cunoaște păcatele doar uitându-se la tine

Părintele Ioanichie este unul din marii duhovnici ai vremurilor noastre. Mic de statură, bătrân, simplu, modest, dar de o blândeţe şi o bunătate cum nu am mai întâlnit, te copleșește cu dragostea lui. În preajma sfinţiei sale, simţi că stai lângă un sfânt.

Prin sfaturile sale simple, mulţi oameni şi-au schimbat viaţa, s-au vindecat de boli, de cancer, de suferinţe vechi, şi-au găsit liniştea şi calea de urmat.

Deşi aveam duhovnic aproape de casă, mai mergeam la Frăsinei să îi cer sfat bătrânului. Odată erau zeci de oameni care aşteptau să intre la dânsul, era duminică, 4-5 după-amiaza. Părintele a ieşit din biserică să vadă câţi creştini mai sunt de spovedit. Am reuşit să iau binecuvântare, iar pr Ioanichie m-a întrebat scurt “când s-a întâmplat ?”. Văzuse că avusesem o ispită fără să îi spun nimic.

Părintele ştie lucruri despre tine, te citeşte dintr-o privire, dar e foarte smerit, încearcă să ţină ascuns lucrul acesta. Toţi creştinii pe care îi cunosc eu şi merg la Frăsinei la spovedanie, spun că părintele Ioanichie te cunoaşte mai bine ca tine, te întreabă exact ceea ce ai făcut. Când ai o problemă şi mergi la stareţul de la Frăsinei, simţi cum rugăciunea sfinţiei sale lucrează, în timp, vezi cum lucrurile se aşează.

De obicei, în fiecare duminică, zeci de oameni așteaptă să se spovedească la părintele Ioanichie, în special în posturile mari, pentru că au văzut că prin sfaturile sale își rezolvă problemele. Toți cei care vin la starețul de la Frăsinei, pleacă de acolo mai liniștiți și ușori ca un fulg.

Pe săptămână, părintele Ioanichie mai pleacă din mănăstire, uneori. În weekend este cel mai uşor de găsit. Se mai întâmplă să nu poată spovedi doar când este foarte bolnav. Dar coboara mai rar, la biserica de jos, „a femeilor” de când este stareţul mănăstirii.

PENTRU FEMEILE CARE VOR SĂ AJUNGĂ LA SFINŢIA SA:

Cel mai indicat este să mergeţi cu un bărbat, care să urce la mănăstirea de călugări cu maşina, să îl caute pe părintele Ioanichie şi să îl roage, dacă poate, să coboare la biserică, unde este aşteptat de creştine.

3. PĂRINTELE DANIIL

pr-daniil

După părerea noastră, părintele Daniil este unul dintre cei mai mari duhovnici din țara noastră. Pe când avea doar 3 ani, părintelui i s-a arătat Maica Domnului și i-a dat numeroase daruri duhovnicești (darul vindecărilor, al vederii cu duhul etc).

Toată viața, părintele i-a ajutat pe oamenii bolnavi, cu duhuri necurate sau farmece, pe cei cărora medicii le-au spus că nu îi mai pot ajuta cu nimic. De 50 de ani de când e preot, pe la sfinția sa au trecut mii de oameni, dintre care cei mai mulți s-au vindecat.

Odată merg la părintele Daniil cu cineva și acesta de cum îl vede îi spune: „Tu trebuia să ai 12 copii! Unde sunt ceilalți?! De ce ai numai 2?!” și într-adevăr prietenul meu avea doar doi copii. Altădată, merg împreună cu alt prieten și cu logodnica lui, iar părintele le-a spus să nu se căsătorească, pentru că vor avea mari necazuri, lucru care s-a și întâmplat, cei doi fiind astăzi divorțați.

Orice întâlnire cu părintele era o minune. Pentru că este foarte bolnav şi bătrân, are 90 de ani, primeşte vizite din ce în ce mai puţin, părintele ne-a lăsat spre ajutor, cel mai puternic Canon de rugăciune, pe care i l-a descoperit Maica Domnului. Canonul cu 99 de Tatăl Nostru, pe care îl găsiţi în Articolul complet despre sfinţia sa.

Mai multe informaţii despre părintele Daniil, găsiți în articolul Părintele Daniil – cel mai mare duhovnic în viaţă al României

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

4. Părintele Gheorghe Florea de la Izvorul, judeţul Argeş (06.10.1963 –03.07.2012†)

Parintele Gheorghe Florea

A fost unul din cei mai mari preoţi văzători cu duhul pe care i-am cunoscut. Avea un dar extraordinar, îi era de ajuns să se uite la tine şi îţi spunea ce ai făcut în trecut, ce fel de om eşti, dar şi ce trebuie să faci, de cine să te fereşti, pe ce cale să o iei ca să îţi meargă bine.

A fost ucenicul părintelui Ilarion Argatu de la Cernica şi Boroaia, făcea slujbe puternice (ştia Molitfele Sf Vasile cel Mare pe de rost), era foarte căutat de persoanele cu vrăji şi farmece pentru că era foarte priceput în acest domeniu.

Deşi a trecut la Domnul în anul 2012, mărturiile şi învăţăturile sfinţiei sale sunt de o mare importanţă şi de un real folos pentru fiecare dintre noi.

Auzeam câteodată „-Părinte, sunt bolnav grav, am cutare boală. Sfinţia sa îi răspundea: în casa ta sunt multe vrăji. Pleacă de acolo! Nici un butoi de Aghiasmă Mare nu mai curăţă locul ăla. Cine stă in curtea aia, nu trăieşte mult!”

Articolul integral despre Părintele Gheorghe de la Izvorul îl găsiţi aici !

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 14.07.2018

A apărut si partea a II-a a Articolului despre Preoti Înainte-Văzători, pe care îl găsiţi aici !

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Dacă bănuiţi că aveţi probleme din cauza vrăjilor şi a farmecelor, vă recomand Articolul – LUPTA CU VRĂJILE ŞI FARMECELE – GHID PRACTIC, iar ca preot, pe Părintele Ştefan Argatu – jud Vrancea. Găsiţi toate detaliile despre dânsul in articolul preoti-inainte-vazatori-autentici-partea-a-doua

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Să luăm aminte

ORICE PREOT CU HAR, VĂZĂTOR CU DUHUL SAU CHIAR SFÂNT, DE ORIUNDE, VĂ VA ÎNDEMNA SĂ FACEŢI MAI ÎNTÂI TOATE ACESTE LUCRURI – să vă spovediţi, să mergeţi la Biserică, să nu mai trăiţi necununaţi etc. PENTRU CA DUMNEZEU SĂ POATĂ LUCRA ÎN VIAŢA D-VSTRĂ, CA PROBLEMELE SĂ SE REZOLVE

Regăsiţi mai jos link către articolul cu ce trebuie să facă orice creştin

Cele mai importante lucruri pentru un creştin-ortodox

facebook dragostea va salva lumea

Lasă un comentariu