Cum să cucereşti o femeie ?! – Cum să devii un bărbat ideal

alexilie

 

 Articol scris de Alexandru Ilie

 

22016233_1427181737395491_1314027614_n

Din nefericire, foarte mulți sunt singuri și nu își pot găsi un partener de viață, pe cineva cu care să împartă toate bucuriile și necazurile vieții. Vremurile sunt în continuă schimbare, iar oamenii și viața par din ce în ce mai complicate. Pentru că din ce în ce mai mulți oameni își găsesc greu soțul/soția, fiind una dintre cele mai mari probleme la ora actuală, ne-am hotărât să așternem pe hârtie cele mai importante sfaturi adunate din experiența personală și din înțelepciunea populară.

22054278_1427181720728826_2128002044_n.jpg

Dacă îți cauți o prietenă/soție trebuie mai întâi să înțelegi cum gândesc femeile. Ele caută un bărbat:
1. stabil financiar (să aibă un serviciu stabil)
2. să arate cât mai bine, îngrijit, atletic
3. sigur pe el, alături de care să se simtă ocrotite
4. priceput la cât mai multe, descurcăreț
5. care să fie foarte bun într-un domeniu, talentat – ca ele să îl admire pentru ceva
6. să fie inteligent
7. să le iubească
8. Femeilor NU le plac pămpălăii
9. Deschide bine ochii !

Acum, să o luăm pas cu pas.
1. Rezolvă problema cu partea financiară. Să ai măcar un serviciu oarecare e punctul zero întotdeauna! De aici trebuie început . Viața ta începe atunci când ai o sursă de venit.

london-m-str-rf16-9003

2. Aspectul fizic este foarte important! Fă sport, scapă de kilogramele în plus, aranjează-te, îmbracă-te cât mai decent și curat, spală-te pe dinți, etc. Fă tot ce poți să pari un tip ok ! Nu te îmbrăca precum un clovn, ci ca un om serios. Poți cere un sfat cuiva dacă nu te pricepi.

3. Trăim într-o lume nesigură, tulbure, cu tot felul de pericole. De aceea o femeie vrea să se simtă protejată și să nu îi fie frică atunci când iese cu bărbatul ei pe stradă. Încearcă să fii cât mai BĂRBAT și cât mai sigur pe tine, „cu vână”. Asta nu se dobândește peste noapte, ci în timp, mai ales odată cu vârsta, prin experiența de viață, prin situațiile dificile pe care le depășești, prin muncă, prin nivelul spiritual la care ajungi și prin cunoștințele dobândite.

barbat-lenes-nu-exista_4c74f099195614
4. Femeile vor un bărbat muncitor și descurcăreț, NU un trântor ! Un bărbat ar trebui să știe să conducă o mașină, să schimbe un bec, să bată un cui, etc. Astea sunt lucruri de bază în societatea noastră. Cu cât știi să faci bine mai multe lucruri, cu atât ești mai util societății și te poți descurca mai ușor în situațiile de zi cu zi. Femeile preferă bărbații practici !
5. Un mare atu ar fi să ai un talent într-un anumit domeniu, prin munca ta să ajungi foarte bun la… ceva, poate să fie un hobby sau un sport etc. Femeile preferă bărbații de top, number one, pe care să îi admire pentru realizările lor.
6. Când deschizi gura, nu trebuie să se sperie cei din jur ! Trebuie să știi să vorbești corect, să ai o cultură generală minimă și să poți lega două fraze coerent. Dacă ești comunicativ și spontan, știi să faci o glumă, știi ce și când să vorbești, stai bine ! Fetelor nu le plac mutălăii !
7. Fetele vor un tip care să le plimbe, să le acorde timp și atenție, să facă pentru ele sacrificii mai mici sau mai mari, în funcție de situație.
8. Femeilor NU le plac bărbații soft, lingăi, înceți, care “dorm pe ei”. Dacă ești încă la stadiul ăsta, ai șanse minime să îți găsești pe cineva.

În ultimul timp, din cauza mediului de oraș plin de comfort, din ce în ce mai mulți bărbați își pierd din masculinitate !

1200-103580047-playing-video-games

Astăzi trăiesc prea mult cu mintea în cărți, în filme sau în jocuri. Femeile sunt firi pragmatice. Ele vor un bărbat care să aibă inițiativă și curaj, nu un copilaș sau un contabil șahist ! Bărbatul trebuie să se poarte frumos cu o femeie, dar nu exagerat, pentru că altfel va deveni un papagal pentru ea.
9. Deschide bine ochii și vezi pe cine ai lângă tine ! Oamenii din vremea noastră pot fi falși, șireți, vicleni! Ei se pot preface ușor că sunt altfel decât în realitate, doar ca să obțină ceva de la tine – asta la început. Ai mare grijă pe cine iubești, pentru că femeile se pot folosi de frumusețea și de farmecul lor doar ca să te joace pe degete, ca să obțină anumite foloase de la tine, fără să te iubească neapărat.

Aud tot mai multe fete tinere:” Eu sunt frumoasă, sunt deșteaptă, am serviciu, Vreau un bărbat care să fie ca un cățeluș pe lângă mine, să facă tot ce îi spun eu”. De obicei, femeile devin așa atunci când bărbatul e prea pămpălău și nu știe să conducă o relație. Eu cred că normal, natural și firesc este ca bărbatul și femeia să se completeze, să se iubească și să se asculte unul pe altul, dar bărbatul să țină cu demnitate frâiele familiei/relației, pentru că așa a fost dintotdeauna și așa e lăsat de la Dumnezeu.

20954069_1547103822026223_8359014018403035297_n
UN SECRET !

Ca să ai liniște în casă și relația să meargă bine pe termen lung – NU îi da femeii ocazia să se plictisească !!!
Plimb-o, dă-i un sens vieții, fă-i copii, dă-i ceva de făcut, ține-o ocupată !
CONCLUZIE
Un lucru important este și ca tu să te evaluezi bine pe tine însuți și să îți cauți pe cineva pe măsura ta, pentru nivelul tău. Spre exemplu, dacă tu ai, să zicem, 100kg și 1,5m înălțime, e greu să cucerești un fotomodel. Trebuie să fim realiști, să fim sinceri, să nu avem standarde prea mari, care nu sunt de nasul nostru, ca să nu avem mai târziu decepții și insuccese !

Scriu aceste învățături ca să te ajut pe tine să îți găsești pe cineva cu care să îți întemeiezi o familie, până la urmă, NU ca să umbli din floare-n floare și să faci multe rele.

Va urma un articol, în viitorul apropiat, cu sfaturi și pentru femei. Fiți pe fază!

22052855_1427181734062158_112573014_n

Poze: Benedict Art Photography

facebook dragostea va salva lumea

Reclame

Un gând despre “Cum să cucereşti o femeie ?! – Cum să devii un bărbat ideal

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s