PREOȚI VĂZĂTORI CU DUHUL (ÎNAINTE – VĂZĂTORI PARTEA A DOUA )

alexilie

Articol scris de Alexandru Ilie

 

Preoții buni sunt din ce în ce mai greu de găsit, iar un duhovnic cu har îți poate schimba radical viața în bine. Continuăm seria preoților înainte-văzători pentru a vă ajuta să Îl găsiți pe Dumnezeu mai ușor prin ei și astfel să găsiți drumul cel mai bun și cel mai scurt spre mântuirea sufletului !

pr ciprian gradinaru

PREOTUL CIPRIAN GRĂDINARU, BUCUREȘTI

Părintele Ciprian Grădinaru este fără îndoială unul dintre cei mai căutaţi şi mai iubiţi duhovnici ai zilelor noastre. Un om simplu, smerit, modest dar cu multă bunătate, lângă care simţi multă dragoste şi linişte sufletească. Pe lângă inima sa mare, părintele are şi dar de la Dumnezeu, de multe ori te cunoşte dinainte să-i vorbeşti, ştie ce ai pe suflet, ce probleme ai şi cum să te scoată la liman. Îți va da răspuns bun la frământarea pe care o ai și cum va spune sfinția sa, așa va fi.

parintele-ciprian-gradinaru.jpg

Părintele are un fel deosebit de a-ți alina neliniștile și de a-ți potoli durerile cu numai câteva cuvinte. Cunoaște exact unde te afli duhovnicește și te ajută să sporești fără a te împovăra. Important este să-l cauți, să-l găsești (nu-i prea ușor) și să ai răbdare să stai la ușa sa multe ore în frig, în căldură sau în ploaie.

A fost călugăr la mănăstirea Sihăstria încă de pe vremea părintelui Cleopa, iar de câţiva ani slujeşte la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului din Bucureşti.

Cum îl puteţi găsi pe părintele Ciprian ?

Din păcate, dânsul nu are un program fix, uneori se mai retrage la Sihăstria sau este plecat. În principiu, duminica slujeşte la Paraclis, în Bucureşti.

 Pentru ajutorul celor care îl caută pe părintele, ucenicii acestuia au realizat o pagină de facebook şi un grup unde puteţi afla când este în Bucureşti şi programul sfinţiei sale în zilele următoare.

https://www.facebook.com/Parintele-Ciprian-Gradinaru-1427510307460347/

https://www.facebook.com/groups/ParinteleCiprian/

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

121077_printele-ilarion.jpg

PREOTUL ȘTEFAN ARGATU – SLOBOZIA CIORĂȘTI, JUDEȚUL VRANCEA

Este fiul cunoscutului preot exorcist Ilarion Argatu (n. 1913- 1999) de la Boroaia și Mănăstirea Cernica. Este continuatorul lucrării tatălui său.

Este cel mai cunoscut preot din țară care face dezlegări și slujbe pentru persoanele cu vrăji și duhuri necurate.

stefan argatu.jpg

Este căsătorit și are 10 copii.

A reușit să strângă o adevărată comunitate în jurul lui și să construiască un așezământ pentru bătrâni.

Este foarte căutat de creștinii din toată țara. Părintele îi primește pe toți, le face slujbe de vindecare și, celor cu probleme deosebite, le oferă cazare și masă pentru o perioadă de timp.

Când îl găsim pe Părintele Ştefan Argatu ?

Părintele primeşte pelerini Lunea, Miercurea şi Vinerea. Trebuie ajuns dimineaţa, în jur de ora 7-8, se stă la rând, fiecare intră şi stă de vorbă cu părintele până la ora 10:00, când începe Sfântul Maslu. Apoi se citesc Molitfe, dezlegări puternice, iar cei care pot rămâne în Biserică sunt cei care NU au mâncat în ziua respectivă.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

6macarie-principala-DA.jpg

PREOTUL MACARIE BEȘLIU – SCHITUL MUNTIORU, JUDEȚUL VRANCEA

Părintele este un sfânt în viață și unul dintre cei mai mari duhovnici pe care i-a avut țara noastră. Mulți din cei care i-au trecut pragul afirmă că acesta știe totul despre tine, doar dintr-o privire. Am scris un articol integral, unde găsiţi toate detaliile de care aveţi nevoie, despre sfinția sa, pe care îl găsiți aici !

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

37129465_1731327380314257_2315914312385822720_n.jpg

PREOTUL DĂNUȚ PINTEA – SATUL CORNEȘTI DE AGHIREȘTI, comuna Gârbău, JUDEȚUL CLUJ (la 25 km de orașul Cluj Napoca)

La slujbele părintelui de dezlegare, vin creștini din tot Ardealul, în special cei cu probleme mai grave de sănătate sau cei cu farmece și duhuri necurate.

Părintele și-a dedicat viața lui Dumnezeu dar și oamenilor care au nevoie de ajutor spiritual, și astfel a reușit să strângă mulți creștini în jurul său, și să construiască o biserică mare și încăpătoare.

pr danut.jpg

Localnicii afirmă despre sfinția sa că “a vindecat sufletele a mii de oameni”.

Face rugăciuni vineri, sâmbătă și duminică. După slujbă, stă de vorbă cu fiecare credincios.

http://www.protopopiatulhuedin.ro/cornesti/

https://www.facebook.com/parohia.cornesti/

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

PREOTUL IULIAN FLOREA – SATUL CORNUL LUNCII, JUDEȚUL SUCEAVA

Un om blând și smerit, dar un bun cunoscător al tainelor duhovnicești și a luptei cu duhurile necurate.

Face slujbe puternice unde citește dezlegări și molitfe.

Este nepotul părintelui Ilarion Argatu și slujește împreună cu fratele său, părintele Gabriel.

coperta-horz.jpg

Preoții cu mult har și cu daruri de la Dumnezeu, sunt foarte smeriți, simpli și stau în umbră. Trăiesc mult în liniște, în rugăciune și în primul rând au suferit mult în viață ca să ajungă așa aproape de sfințenie.

Nu o să vedeți niciodată un preot îmbunătățit sau văzător cu duhul autentic, că se laudă singur, că își face reclamă, că iese la televizor, că se recomandă ca fiind “vazator, vindecător, dezlegător de farmece și probleme” !

Un duhovnic cu har îl recunoști imediat, simți lângă el multă căldură sufletească, vrea sa te ajute cât de mult poate. Niciodată nu îți va cere bani, nu îți va deschide cartea sau nu va face alte lucruri străine de credința ortodoxă.

Părintele Daniil, cel mai mare duhovnic în viață al României, îmi spunea odată că încearcă unii creștini de 20 de ani să ajungă la dânsul, dar când se pornesc, au atât de multe ispite că nu mai reușesc.

Să nu dați înapoi, să nu vă lăsați !

Să nu mergem de curiozitate, ca la circ. Să mergem când avem o problemă delicată, la care un doctor sau un preot obișnuit nu ne poate ajuta !

Vă recomandăm și articolul despre Vrăji, farmece și lupta cu duhurile necurate !

Aici gasiţi și primul articol despre Preoţi înainte-văzători !

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Să luăm aminte

ORICE PREOT CU HAR, VĂZĂTOR CU DUHUL SAU CHIAR SFÂNT, DE ORIUNDE, VĂ VA ÎNDEMNA SĂ FACEŢI MAI ÎNTÂI TOATE ACESTE LUCRURI – să vă spovediţi, să mergeţi la Biserică, să nu mai trăiţi necununaţi etc. PENTRU CA DUMNEZEU SĂ POATĂ LUCRA ÎN VIAŢA D-VSTRĂ, CA PROBLEMELE SĂ SE REZOLVE

Regăsiţi mai jos link către articolul cu ce trebuie să facă orice creştin

Cele mai importante lucruri pentru un creştin-ortodox

facebook dragostea va salva lumea

 

Reclame