PREOȚI ÎNAINTE-VĂZĂTORI AUTENTICI, DIN ZILELE NOASTRE !!!

alexilie

Articol scris de Alexandru Ilie

 

 

Ce facem când ne lovim de niște probleme prea mari pentru a le putea rezolva singuri? După părerea noastră răspunsul ar fi următorul: căutăm un preot deosebit, cu experiență și cu dar de la Dumnezeu să știe lucruri mai presus de lumea aceasta.

Mai există astăzi preoți cu viață sfântă?! Preoți care pentru sufletul lor curat au primit darul înainte-vederii, care văd lucruri de nimeni știute? Da, există! Sunt foarte rari și stau ascunși și smeriți, pentru ca astfel numai cine îngăduie Dumnezeu să poată ajunge la ei.

Vi-i prezentăm și noi pe cei mai reprezentativi dintre ei, pe care am avut bucuria să-i cunoaștem personal, și despre care putem afirma cu tărie că sunt oameni aleși de Dumnezeu.

 1. PĂRINTELE DAVID STOICA – MĂNĂSTIREA SĂDINCA, JUD. SIBIU

12715536_805018509626126_6629935916435163212_n

Pe când era copil și a mers cu mama sa la părintele Arsenie Boca, părintele David, căutat astăzi de nenumăraţi credincioşi din toată România, își amintește: „A dat binecuvântare la fiecare, pe cap. Fiind copil, eram cumva mirat cum de mie nu-mi pune mâna părintele pe cap. Atunci eu i-am luat mâna forţat părintelui şi i-am pus-o pe capul meu. S-a uitat la mine şi a spus: «Călugăre, mă arzi! Tu te faci călugăr»“.

Lângă părintele David Îl simți pe Dumnezeu și ai o mare bucurie sufletească.

Într-o duminică, în timp ce părintele David se afla la Sfânta Liturghie, s-a apropiat de Sfântul Altar o fetiță. Văzând-o, părintele a oprit slujba și a întrebat-o cum o cheamă, însă fetița nu i-a răspuns. A întrebat-o și a doua oară și tot fără niciun răspuns. Cu lacrimi în ochi, mama fetiței s-a apropiat de părintele și i-a spus:

-Părinte, lăsați-o…s-a născut mută și nu poate să vorbească..

Cu toate acestea, părintele a insistat și a mai întrebat-o încă o dată:

-Cum te cheamă, fetițo?

-Maria, a răspuns ea.

Toată lumea a rămas înmărmurită, iar părintele a continuat slujba.

 

 1. PĂRINTELE IOANICHIE POPESCU – MĂNĂSTIREA FRĂSINEI, JUD. VÂLCEA

7_0.jpg

 

Omul care îți cunoaște păcatele doar uitându-se la tine

Un bătrânel micuț, cu barba lungă și albă, dar atât de blând și de dulce, încât te copleșește cu dragostea lui. Mereu cu o lumina și un zâmbet pe chip, de cum te vede, părintele îți știe frământările și îți dă sfaturi simple prin care simți că lui chiar îi pasă de tine

De cum m-a văzut, părintele mi-a spus exact ce făcusem greșit și mi-a dat un răspuns la ce aveam pe suflet.

De obicei, în fiecare duminică, peste 100 de oameni așteaptă să se spovedească la părintele Ioanichie, pentru că au văzut că prin sfaturile sale își rezolvă problemele. Toți cei care vin la starețul de la Frăsinei, pleacă de acolo mai liniștiți și ușori ca un fulg.

Pe săptămână, părintele Ioanichie mai pleacă din mănăstire, uneori. În weekend este cel mai uşor de găsit. Se mai întâmplă să nu poată spovedi doar când este foarte bolnav. Dar coboara mai rar, la biserica de jos, „a femeilor” de când este stareţul mănăstirii.

PENTRU FEMEILE CARE VOR SĂ AJUNGĂ LA SFINŢIA SA:

Cel mai indicat este să mergeţi cu un bărbat, care să urce la mănăstirea de călugări cu maşina, să îl caute pe părintele Ioanichie şi să îl roage, dacă poate, să coboare la biserică, unde este aşteptat de creştine.

 

 

 1. PĂRINTELE FLAVIAN DE LA CATEDRALA „MADONA DUDU”,DIN CRAIOVA, JUD. DOLJ

 

parintele Flavian de la Madona Dudu - Craiova

Este un preot tânăr dar foarte căutat de creștinii din Oltenia și nu numai.

Deși părintele este căutat de foarte mulți oameni pentru sfaturile înțelepte, totuşi el stă ascuns și smerit și îi primește cu dragoste și bunătate pe toți cei care vin și îi cer sfatul.

În ciuda faptului că medicii erau convinși că din punct de vedere medical, soția sa nu poate naște copii, totuși părintele Flavian s-a rugat mult pentru acest lucru, iar astăzi toți cei patru copii ai lor sunt sănătoși, arătând că puterea lui Dumnezeu întrece legile firii omenești.

UPDATE 03.07.2018 : Pe părintele Flavian îl găsiți de acum încolo în fiecare duminică dimineața, la biserica din Robăneștii de Sus, județul Dolj.

 

 1. PĂRINTELE DANIIL

pr-daniil

După părerea noastră, părintele Daniil este unul dintre cei mai mari duhovnici din țara noastră. Pe când avea doar 3 ani, părintelui i s-a arătat Maica Domnului și i-a dat numeroase daruri duhovnicești (darul vindecărilor, al vederii cu duhul etc).

Toată viața, părintele i-a ajutat pe oamenii bolnavi, cu duhuri necurate sau farmece, pe cei cărora medicii le-au spus că nu îi mai pot ajuta cu nimic. De 50 de ani de când e preot, pe la sfinția sa au trecut mii de oameni, dintre care cei mai mulți s-au vindecat.

Odată merg la părintele Daniil cu cineva și acesta de cum îl vede îi spune: „Tu trebuia să ai 12 copii! Unde sunt ceilalți?! De ce ai numai 2?!” și într-adevăr prietenul meu avea doar doi copii. Altădată, merg împreună cu alt prieten și cu logodnica lui, iar părintele le-a spus să nu se căsătorească, pentru că vor avea mari necazuri, lucru care s-a și întâmplat, cei doi fiind astăzi divorțați.

Orice întâlnire cu părintele era o minune. Pentru că este foarte bolnav şi bătrân, are 90 de ani, primeşte vizite din ce în ce mai puţin, părintele ne-a lăsat spre ajutor, cel mai puternic Canon de rugăciune, pe care i l-a descoperit Maica Domnului. Canonul cu 99 de Tatăl Nostru, pe care îl găsiţi în Articolul complet despre sfinţia sa.

Mai multe informaţii despre părintele Daniil, găsiți în articolul Părintele Daniil – cel mai mare duhovnic în viaţă al României

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

5. Părintele Gheorghe Florea de la Izvorul, judeţul Argeş (06.10.1963 –03.07.2012†)

Parintele Gheorghe Florea

A fost unul din cei mai mari preoţi văzători cu duhul pe care i-am cunoscut. Avea un dar extraordinar, îi era de ajuns să se uite la tine şi îţi spunea ce ai făcut în trecut, ce fel de om eşti, dar şi ce trebuie să faci, de cine să te fereşti, pe ce cale să o iei ca să îţi meargă bine.

A fost ucenicul părintelui Ilarion Argatu de la Cernica şi Boroaia, făcea slujbe puternice (ştia Molitfele Sf Vasile cel Mare pe de rost), era foarte căutat de persoanele cu vrăji şi farmece pentru că era foarte priceput în acest domeniu.

Deşi a trecut la Domnul în anul 2012, mărturiile şi învăţăturile sfinţiei sale sunt de o mare importanţă şi de un real folos pentru fiecare dintre noi. 

Auzeam câteodată „-Părinte, sunt bolnav grav, am cutare boală. Sfinţia sa îi răspundea: în casa ta sunt multe vrăji. Pleacă de acolo! Nici un butoi de Aghiasmă Mare nu mai curăţă locul ăla. Cine stă in curtea aia, nu trăieşte mult!”

Articolul integral despre Părintele Gheorghe de la Izvorul îl găsiţi aici !

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 14.07.2018

A apărut si partea a II-a a Articolului despre Preoti Înainte-Văzători, pe care îl găsiţi aici !

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Dacă bănuiţi că aveţi probleme din cauza vrăjilor şi a farmecelor, vă recomand Articolul – LUPTA CU VRĂJILE ŞI FARMECELE – GHID PRACTIC, iar ca preot, pe Părintele Ştefan Argatu – jud Vrancea. Găsiţi toate detaliile despre dânsul in articolul preoti-inainte-vazatori-autentici-partea-a-doua

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Să luăm aminte

ORICE PREOT CU HAR, VĂZĂTOR CU DUHUL SAU CHIAR SFÂNT, DE ORIUNDE, VĂ VA ÎNDEMNA SĂ FACEŢI MAI ÎNTÂI TOATE ACESTE LUCRURI – să vă spovediţi, să mergeţi la Biserică, să nu mai trăiţi necununaţi etc. PENTRU CA DUMNEZEU SĂ POATĂ LUCRA ÎN VIAŢA D-VSTRĂ, CA PROBLEMELE SĂ SE REZOLVE

Regăsiţi mai jos link către articolul cu ce trebuie să facă orice creştin

Cele mai importante lucruri pentru un creştin-ortodox

 

facebook dragostea va salva lumea

Reclame

80 de gânduri despre “PREOȚI ÎNAINTE-VĂZĂTORI AUTENTICI, DIN ZILELE NOASTRE !!!

 1. Doamne ajută!
  Sunt din Oradea, județul Bihor și aș dori dacă se poate să-mi recomandați un preot cu mult har din zonă sau din altă parte a țării, care să-mi spună cauza, să mă îndrume și să mă ajute să rezolv problemele pe care le am și care sunt în familia mea. Nu știu ce se întâmplă, dar anul acesta numai probleme și pierderi am avut și orice am încercat, parcă nimic nu se rezolvă și după o problemă apare alta. Nu știu ce să fac și încotro să mă îndrept, de aceea vă rog din suflet să mă îndrumați.
  Numai bine!

  Apreciază

 2. Buna dimineata, imi spuneti va rog frumos daca parintele David Stoica mai poate fi contactat? Am citit pe undeva ca a fost facut ieroschimonah daca imi aduc bine aminte pentru ca nu ma pricep foarte bine si asta ar insemna ca nu mai are voie sa stea de vorba cu oamenii.E adevarat?
  Si este intr-adevar un preot cu mult har, cunoasteti din proprie experienta?
  De asemenea as vrea sa stiu, parintele Ciprian de la Bucuresti este tot timpul la Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului sau mai merge si la Sihastria?
  Si inca un lucru, daca nu va cer prea mult, imi puteti spune daca au loc pelerinaje la vreunul dintre acesti preoti, sau cam trebuie sa te descurci
  cu ce gasesti.Eu sunt din Sibiu si as putea ajunge la Bucuresti pentru ca exista autocare si trenuri, dar la Sadinca, desi este foarte aproape poti numai cu masina banuiesc.La fel la Valcea, e usor de ajuns cu autocarul, dar de acolo pana la Manastirea Frasinei nu stiu.
  Am nevoie de un preot cu adevarat puternic pentru ca mi s-au facut vraji, am fost la „terapie” reiki pentru ca am o problema cardiaca si am crezut ca o sa se rezolve, dar aceia lucreaza cu duhuri necurate si nu am stiut pentru ca nu am fost apropiat de Biserica.Daca stiti un parinte care a mai ajutat oameni cu astfel de probleme, va rog sa-mi spuneti, sau as putea merge cu incredere la parintele Ciprian de exemplu.Crede-ti ca m-ar ajuta, sau nu ar avea timp pentru ca il cauta multi oameni si in doua-trei minute nu ar putea?

  Imi cer iertare pentru acest mesaj daca e prea lung si sper sa imi raspundeti.Va multumesc pentru tot ce faceti, mi-ati dat o raza de speranta si va rog sa continuati sa descoperiti preoti cu har.

  O zi buna!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Buna seara!am si eu o problema mare:un băiețel în vârstă de 2 ani și 6 luni si foarte bolnav are malformatie la creier si epilepsie si hemi pareza stanga si pe langa el inca 2 baieti unul e chiar geamanul celui bolnav ,si ad vrea sa va rog sa va rugați pt noi in special pt cel bolnavior si sa-l pomeniți di sa ne dati un sfat dacă se poate .unde sa mergem ce acatist sa citesc?Doamne ajuta !Multumesc

  Apreciază

  • Buna ziua. Imi pare rau pt situatia data.
   Eu as merge cu copiii, la cat mai multe slujbe ale Sfantului Maslu, pe cat este posibil. Chemati preotul acasa, sa va savarseasca Maslu + Sfestanie, cat mai des.
   Spovediti-va dvstra si cei din familie. Cititi la Psaltire si rugaciuni catre Sfantul Nectarie, Sfantul Efrem cel nou.
   In functie de judetul unde locuiti, mergeti la Preotul cel mai aproape: Danut Pintea, Stefan Argatu, Macarie Besliu, Daniil Horga.
   Multa sanatate !

   https://www.facebook.com/alexandru.ilie.7106

   Apreciază

 4. Va rog imi puteti spune daca vinerea sau duminica il pot gasi pe PARINTELE IOANICHIE la FRASINEI la biserica pentru femei ? Cu voia Domnului as dori sa merg vineri pt. a participa si la SFANTUL MASLUL , si as dori sa vorbesc si cu PARINTELE IOANICHIE , nu sunt din Valcea .Va multumesc .

  Apreciază

  • Pr Ioanichie este sigur in manastire insa, nu putem stii sigur daca va cobori. De obicei coboara, pentru ca f multa lume il cauta. Au cazare pt femei, puteti ramane de vineri pana duminica acolo. Ideal ar fi sa mergeti cu un barbat, care sa urce la Manastire, cu o masina, sa il caute pe pr Ioanichie si sa il aduca jos, sa va vada. Numai bine !

   Apreciază

 5. Doamne ajuta! Sunt din Bistrita si as dori sa gasesc un preot care ar putea sa ma ajute intr- o problema de sanatate careia nici dupa 4 ani de cautari pe la diferiti medici in Mures,Cluj nu îi dau de capat. Ma topesc pe picioare nu mai am puteri, inima bate aritmic, in martie am avut o ablatie la inima si din ce in ce mai multe probleme de sanatate apar. Analizele mereu bune.. Nu mai stiu ce sa fac. Am un baiat de 12 ani si as vrea sa am putere sa muncesc sa il cresc nu sa zac in pat la 36 de ani . Ajutați-ma cu o indrumare la un preot in zona Bistritei. Multumesc.

  Apreciază

 6. Doamne Ajuta!
  Va rog frumos, am un verisor in varsta de 26 ani aflat in stare critica la spital cu o tumora in piept, Andrei-Liviu il cheama, rugati-l pe Parintele Daniil sa-l pomeneasca spre vindecare! De asemenea, daca putem ajuta cu donatii/ajutoare va rugam sa ne spuneti! Doamne Ajuta!

  Apreciază

   • Va rog din suflet sa imi spuneti daca am vreo sansa sa pot lua legatura cu orice duhovnic pe care dumneavostra il considerati cu adevărat bun si mi-l puteti recomanda, prin scris măcar daca nu se poate telefonic? Ar însemna enorm pentru mine fiindca eu locuiesc in străinătate si nu am posibilitate sa vin in tara decât o data pe an.Nu am la cine apela aici si am mare nevoie de un sfat pertinent , de o indrumare in legatura cu o problema foarte importanta pentru mine.Eu ma rog la Dumnezeu asa cum stiu, asa cum pot, citesc si din psaltire, mai tin si post dupa putere , însă am niste întrebări la care eu nu imi pot da seama daca Dumnezeu mi-a raspuns intr-un fel sau altul la ele sau nu.Nu vreau sa imi exprim nevoia disperata in cuvinte, cat de mult imi doresc si simt ca ar trebui sa iau legatura cu un duhovnic bun însă daca ati putea sa ma ajutati in acest sens ar însemna enorm pentru sufletul meu.Va multumesc din suflet!!!

    Apreciază

   • Buna Ioana. E foarte bine ca vrei sa mergi la un preot bun, cu siguranta te va ajuta mult. Preotii mai accesibili ar fi : Pr Macarie de la Munteoru-Vrancea e extraordinar dar e mai greu de ajuns acolo; la Cluj e pr Serafim- Man Casiel, duhovnic extraordinar; pr Ciprian Gradinaru – Bucuresti – stai la coada dar e un om deosebit; Pr Stefan Argatu – Slobozia-Ciorasti- Vrancea. Mult succes !

    Apreciază

 7. Hristos a Inviat! Am mare nevoie de ajutorul dumneavostra! Traiesc de 15 ani impreuna cu o femeie, fara a ne cununa. Stiu ca este un pacat si doresc sa-l indrept, in sensul ca din suflet doresc a ne cununa in fata Domnului. Problema este ca Ana m-a parasit, deoarece crede ca am inselat-o cu alta femeie. Adevarul este ca m-am lasat ispitit de alta femeie, dar nu am avut nicio legatura fizica. De fapt, si-a batut joc de mine, m-a folosit cat a avut nevoie. Acum ma caiesc din tot sufletul meu pentru greseala mea si doresc enorm ca Ana sa se intoarca la mine. Va rog sa ma ajutiati. Multumesc!

  Apreciază

  • Adevarat a Inviat ! Complicata situatie… in primul rand pt ca i-ati tradat increderea in dvs, indiferent daca a fost sau nu legatura fizica. Trebuie sa reusiti cumva sa ii recastigati increderea, sa ii aratati ca v-ati schimbat si ca nu o sa se mai repete incidentul. Cred va ajuta daca gasiti un preot bun, la care sa va spovediti. Va recomand sa cititi un acatist catre Maica Domnului, Sfantul Nicolae si Sfantul Mina. Daca inca va iubeste, o sa va ierte, dar in timp.. Numai bine !

   Apreciază

 8. Fiti amabil, cum pot lua legatura cu Pr. David? Doresc sa fac si o donatie, in acest sens. Poate sa ma ajute prin telefon, la inceput? Apoi, voi merge la dansul insa, am nevoie urgenta de niste rugaciuni puternice. Va multumesc anticipat.

  Apreciază

 9. Doamne ajuta ,parinte! As avea si eu mare nevoie de ajutor.Am promleme de sanatate si parca n-ar fi de ajuns ..nu ma mai inteleg cu sotul meu.Avem 3 copii si 21 de ani de casatorie
  si lucrurile intre noi nu mai merg! Ce sfaturi imi dati??

  Apreciază

  • In primul rand, trebuie sa va gasiti un preot duhovnic cu experienta, la care sa va spovediti si caruia sa ii explicati detaliat probleme dvoastra. Va recomand sa citit si Articolul despre Vraji. Cititi din Psaltire ! Incercati sa comunicati cu sotul deschis si rugati-va pt d-lui. Pot fi probleme din cauza vrajilor dar si din cauza rutinei, stresului, depresie si a pacatelor personale. Hristos a Inviat !

   Apreciază

 10. Cristos a inviat!
  Am cautat sa primesc indrumare despre un duhovnic bun al lui Cristos la cine sa pot primi sfat adrvarat si indreptator pentru viata mea. Citind articolul Dumneavoastra, mi -a parut rau ca Parintele Daniil nu mai poate fi vizitat. Eu stau in Anglia dar acum sunt la Satu Mare. Imi puteti recomanda un duhovnic cu har spre cine sa ma i drept saptaminile acestea?
  Va mtumesc frumos.

  Apreciat de 1 persoană

 11. Am văzut articolul și as vrea tare mult sa vorbesc cu părintele. Am 38 de ani și 3copii și de câteva luni m-am separat de soția mea. Noi suntem în Anglia și as vrea sa vin acasă, nu cred că mai există vreo șansă pentru noi ca să fim împreună. Ea a fost cu unul acum e în căutare de altul… Și copii vor cu mine. As vrea un sfat de la părintele. Mulțumesc.!!

  Apreciază

 12. Doamne ajuta!,ma numesc Irina,vreau sa va rog daca aveti nr.de tel a Pr.Macarie Besliu de la Muntioru?sau al Pr.Danill?va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati,am mare nevoi sa vb cu Sfintia sa,nu sunt in tara la moment.. va rog mult!Doamne ajuta!!!

  Apreciază

 13. Buna ziua,Doamne-Ajuta,parinte ne confruntam cu o problema ,,mare” pentru noi, avem datorii mari la banci,iar sotul meu nu-si mai gaseste vapor sa plece in voiaj,acum gata este bine iar peste o zi totul pica din diferite motive.Doresc si eu adresa de mail sa va pot da mai multe informatii si sa ma sfatuiti si pe mine,va rog din suflet.Sunt multe de spus si nu le pot expune aici.Va multumesc!

  Apreciază

 14. Buna ziua, Parinte! Azi, de Buna Vestire, dupa slujba, am citit despre Parintele Daniil si ceilalti Parinti, pe siteul dv. Sunt de 1 an de zile cu probleme deosebit de grave la coloana si ambii genunchi…Doctorii spun ca e nevoie de operatii….insa azi eu m-am trezit cu gandul la maslu si la duhovnic….simt aceasta nevoie…simt ca un Parinte duhovnic si maslul imi este LEAC! Un sfat, mi-ar fi de ajutor! Va multumesc! Doamne ajuta!

  Apreciază

 15. imi cer scuze ca deranjez ,De foarte multi ani am dureri de cap si stari de nervozitate iar medicii spun ca nu am nimic.acum o saptamina am fost la covasna la parintele Andrei .am participat la sf. maslu si mi sa facut rau ,stare de voma si dureri in piept mi-a amortit gura furnicaturi in miini si picioare mi-a fost tare rau.va rog din tot sufletul sa ma ajutati.va multumesc

  Apreciază

  • Acatistul Sf Nicolae, Canonul pr Daniil, Psaltirea, dar trebuie sa va spovediti curat, si fiul dvoastra la fel. Sa nu traim in concubinaj sau in pacate mari, altfel Dumnezeu nu dă dar de Cununie. Tineti de Biserică si nu îl presati pe tânăr, e vreme.

   Apreciază

 16. Ma iertati ca indraznesc sa mai cer inca ceva. Am o prietena care ar vrea sa-i scrie Parintelui Flavian de la Madona Dudu. Nu isi dezvaluie identitatea si m-a rugat pe mine sa o ajut, deoarece sotul ei nu mai este de acord sa mearga la alti Preoti (doar la duhovnicul lor), iar o deplasare pana la Craiova este , in acest context, greu de realizat ( + distanta 480 km)… Va rog, daca se poate sa-mi spuneti numele complet al Parintelui Flavian si daca pot sa-i scriu pe adresa Bisericii. Am cautat pe internet datele de contact ale Parintelui, insa nu am gasit nimic.
  Multumesc! Doamne ajuta!

  Apreciază

 17. Buna ziua!
  Parinte, va rog, daca va mai fi vreo posibilitate , tare mult imi doresc sa ajung la Parintele Daniil, impreuna cu fetita cea mica , Ioana (10 ani), care sufera de , nistagmus congenital operat si mixedem congenital de la varsta de 4 luni si zilnic face tratament . Medicii endocrinologi mi-au spus ca nu are tiroida. Medicul radiolog mi-a spus ca o are, insa este mica si nu produce suficienti hormoni tiroidieni. Cred ca exista leac pentru orice, insa trebuie sa intalnesti oamenii potriviti trimisi de Dumnezeu sa te ajute ! Astept cu nerabdare un raspuns de la dumneavoastra!

  Apreciază

 18. Parinte ;as fi vrut sa ajung cu fetita mea Georgeana care e bolnava are o scolioza grava de 70 grade in forma literei S cu gheb pe partea dreapta chirurgul zice urgent operatie sa nu se agraveze kinetoterapeutii spun multa gimnastica si operatie mai tarziu acum are 16 ani. spuneti ca acum parintele e bolnav si e si in varsta. noi suntem din Iasi poate o sa venim cand se incalzeste. ieri duminica 11 martie am aflat de dumneavoastra si de parintele; nu stiu ce sa fac cum sa hotarasc pt fata ce e mai bine pt ea ? pe la ora 2 noaptea m am trezit si m am tot gandit si m am rugat Tatal nostru de 99 ori e bine? Ce sa facem? Va rog spuneti mi va multumesc Sarumana

  Apreciază

  • Hristos a înviat! Nu sunt medic, însă am urmărit prezentările doctorului Călin Mărginean, dintre care și aceasta legată de calciu și oase: https://www.youtube.com/watch?v=n1n17zzzAMM . Vă dorec să luați decizia cea mai bună în legătură cu operația. Oricare ar fi decizia, îi recomand Georgianei să aibă mare grijă la ce mănâncă, să elimine dulciurile, cacaoa, cafeaua, lactatele și prăjelile din alimentație și să consume multe prune uscate și semințe de susan, care conțin cantități foarte mari de calciu. Asta împreună cu o dietă echilibrată, cu multe plante. Dacă veți urmări prezentările Dr. Călin Mărginean veți vedea că alimentația are un rol crucial în starea noastră de sănătate și depinde de noi dacă vom consuma alimente care ne fac sănătoși sau alimente care bagă boală în organism. De asemenea cât mai multă expunere la soare(nu în orele de vârf 12-17) îi vor face enorm de bine. Pe lângă acestea, recomand cât mai mult sport. Cunosc pe cineva care în adolescență a primit ”sfatul” de la medic să nu cumva să mai facă sport din cauza problemelor la coloana vertebrală. El însă a mers la sală și a făcut sport, încet, încet s-a vindecat, iar acum e foarte bine și face carieră din sport. Dacă poate, să lucreze cu un antrenor personal, dacă nu sunt tutoriale pe internet, și să facă sport zilnic, depunând efort progresiv. Va avea numai de câștigat. Sănătate și numai bine!

   Apreciază

 19. Pingback: PREOȚI ÎNAINTEVĂZĂTORI ÎN VIAȚĂ – PĂRINTELE MACARIE BEȘLIU | Dragostea va salva lumea

 20. Doamne ajuta,ma puteti pomeni in rugaciuni(enache liviu),ma simt asa de rau la cap si medical nu am nimic,va rog mult,sint obosit tot timpul si foarte blocat la vorbire,la auz,nu am reactie cind i mi vorbeste cineva,ma puteti ajuta

  Apreciază

 21. Domnul Alexandru Ilie,

  Imi cer scuze ca deranjez. Nu stiu care este adresa de email a dvs. unde sa va putem scrie. Din intimplare am ajuns aici pe acest site si va multumesc pentru MINUNATUL lucru care il faceti,ajutind oameni cu probleme mai grave. Va multumim!

  Domnul si Maica Lui sa fie cu noi in fiecare clipa din viata noastra. Amin

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s