TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE VRĂJI ȘI FARMECE – CUM SĂ SCAPI ȘI SĂ TE FEREȘTI DE ELE

Tu știi că sursa problemelor tale pot fi vrăjile ? Cum îți dai seama dacă ai sau nu vrăji sau farmece ??? Iți prezentăm invățătura Părintelui Daniil, cel mai mare exorcist român, a Părintelui Argatu şi a Sfinţilor Părinţi despre cum să scapi sau cum să te ferești de ele !

UPDATE 17.11.2018 – AM SCRIS UN NOU ARTICOL PE ACEASTĂ TEMĂ – Lupta cu vrăjile şi farmecele – Ghid Practic

 

Din nefericire, lucruri păgâne ca: ursitoare, descântătoare, vrăjitoare , deochi, noroc, prezicătoare, fermecător, magie, a da în cărți, a da în bobi, a ghici în palmă sau în cafea etc. fac parte din cultura noastră populară.

s

Pe la sate auzim multe expresii ca: „Până la 30 de ani te căsătorești singur, după aceea te căsătoresc babele !”

Atât de mult s-a răspândit ideea că exista persoane (vrăjitoare) cu niște puteri neobișnuite, care te pot ajuta în problemele din viată, încât foarte multă lume a apelat la aceste femei sau a auzit măcar de ele .

Vrăjitoarele sunt din ce în ce mai multe la noi în ţară, asta mai ales şi din cauza lipsei de credinţă din ultimii ani. Sunt mai multe decât aţi crede, fiecare sat are câteva, fiecare oraş – în special în Oltenia şi Muntenia, dar nu lipsesc nici din celelalte zone.

 

UPDATE  – completări, modificări şi revizuiri SEPTEMBRIE 2018

 

CUPRINS:

 1. CUM ÎȚI DAI SEAMA CĂ AI SAU NU VRĂJI ?

2. DE UNDE VIN VRĂJILE ?

3. CE SUNT VRĂJITOARELE ?

4. CE NE SPUN EVANGHELIA ȘI SFINȚII PĂRINȚI ?

5. CUM LUCREAZĂ VRĂJITOARELE ?

6. CUM RECUNOȘTI O VRĂJITOARE ?

7. CUM SĂ SCĂPĂM DE VRĂJI ?

8. CUM SĂ NE FERIM DE VRĂJI ?

 

1. CUM ÎȚI DAI SEAMA DACĂ AI SAU NU VRĂJI ?

nu îți merge nimic în viață ;

image-man-sad-depressed-lonely

– nu îți poți întemeia o familie ;

– te simți rău în timpul rugăciunilor (stări de greață, ai gaze, transpiri, te ia cu călduri), nu poți sta în biserică, te simți rău când mergi la mănăstiri sau sfinte moaște ;

– nu dormi bine noaptea și ai coșmaruri ;

– nu te simți bine în casa ta și ai mereu ceartă în familie ;

– ai probleme la serviciu, ai mereu pagube in casă ;

– te simți rău, esti mereu bolnav, ai dureri dar doctorii îți spun că ești sănătos ;

–  nu suporți preoții sau icoanele, ai o pornire necontrolată să bei, să curvești, să te cerți etc ;

– nu poți gândi limpede/coerent, uiți repede, ai gânduri negre, depresie, etc.

 

2. DE UNDE VIN VRĂJILE ?

vrajitoare.jpg

Dintotdeauna oamenii au avut o înclinație spre supranatural, spre lumea „de dincolo”, au vrut să își cunoască viitorul, etc. Din nefericire, mulți dintre ei nu au alergat la biserică, unde l-ar fi găsit pe Dumnezeu, dar si răspunsuri la întrebările lor. Pe mulți insă diavolul i-a înșelat, promițându-le un ajutor imediat și ușor de obținut.

Cultul vrăjitoriei există de mii de ani, în special în locuri păgâne ca India, Africa, dar şi în lumea occidentală – sub formă de spiritism, kabbalah şi cultul morţilor etc. A fost adus în țara noastră de țiganii nomazi cu sute de ani în urmă.

A luat cel mai mult amploare în timpul regimului comunist, când nu aveai voie să mergi la Biserică, dar chiar si acum sunt foarte căutate, mai ales de când li se face reclamă la televizor, unde le prezintă ca o pe o reţetă sigură si eficientă – „sănătate curată” .

 

3. CE SUNT VRĂJITOARELE ?

2.jpg

Vrăjitoarele sunt persoane (în special femei), care au făcut o înțelegere cu diavolul, iar el le-a dat bani, o viață aparent bună și o anumită putere asupra celorlalți ( „te ajută” în problemele tale, știu viitorul, îți promit spor la bani, sănătate, etc).

În realitate, ele și-au dat la schimb sufletul, iar viața lor nu le mai aparține, ajungând sa fie ele slugile si uneltele demonilor.

 Vrăjitoarele, din momentul in care şi-au dat sufletul în mâna demonilor, li se întunecă mintea –-– nu mai gândesc limpede, nu mai văd lucrurile firesc, nu mai sunt capabile de iubire, de milă, de bunătate – devin foarte viclene, false, văd lumea doar cu invidie şi ură, doar ca pe un loc unde ele pot face orice răutate doar ca să-şi atingă scopurile malefice.

Să mergem la vrăjitoare este lepădare totală de Dumnezeu și este cel mai mare păcat ! Foarte important este să știm că vindecarea, sporul și ajutorul pe care acestea ni le promit sunt doar temporare și vin cu un preț mare. Odată ce am fost la o vrăjitoare ne-am depărtat de Dumnezeul Cel Adevărat și am făcut loc diavolului în viața noastră.

În primă fază pare că ne simțim mai bine, că problemele s-au rezolvat, dar în scurt timp vom observa că acestea doar s-au agravat, în plus apar altele mult mai mari și ne îmbolnăvim și la trup dar mai ales la suflet.

Dacă vă gândiți că o să mergeți la o vrăjitoare, îi dați 100 ron și într-o săptămână vi se rezolvă problemele – VĂ ÎNȘELAȚI ! În realitate, problemele se vor agrava atât de mult, încât veți cheltui mii de lei pe la Biserici si vă veti chinui mulți ani să scăpați de necazurile de pe urma vrăjilor !!!

4. CE NE SPUN EVANGHELIA ȘI SFINȚII PĂRINȚI ?

Încă de acum 2000 ani avem mărturii despre existența vrăjitoarelor și despre cum lucrează acestea. Desi nici macar preotii nu cred ca exista vrajitoare autentie, avem marturii despre acest lucru chiar si in Sfânta Evanghelie !

  • În Faptele Sfinților Apostoli se povestește despre o femeie cu duh pitonicesc care le prevestea oamenilor viitorul, aducând mulți bani stăpânilor ei. Când se întâlnește Sfântul Apostol Pavel cu ea, diavolul din ea iese afară și odată cu el dispare și puterea ei. (Fapte, 16, 16-20)

  • Viața Sfântului Ciprian (sec III), cel care la început a fost vrăjitor, ne învață multe în acest domeniu. Pentru o sumă de bani, acesta trimitea niște slujitori nevăzuți (diavoli) ca să îi influențeze pe oameni și să își atingă scopurile. Văzând însă că puterea vrăjilor este înfrântă de credința în Hristos, Ciprian se leapădă de vrăji și ajunge episcop în Cartagina și mucenic.

  • Cuviosul Paisie Aghioritul despre vrăji – link aici

  • Din Viețile Sfinților ruși aflăm că o fetiță a rămas paralizată de la vârsta de 5 ani, după ce o mătușă de-a ei, care era vrăjitoare, din cauza unui conflict, a venit la ea, a mângâiat-o pe spate și i-a zis: „Vai, ce copil cuminte…!”. În clipa aceea, micuța a paralizat. Pentru suferința și credința ei, copila a ajuns mare înaintea lui Dumnezeu.

Sfântul Ciprian şi Părintele Paisie Aghioritul

5. CUM LUCREAZĂ VRĂJITOARELE ?

De obicei, cineva din familia ta, din rudele mai îndepărtate sau din cunoștințele tale are o neînțelegere cu tine, vrea ceva din ce este al tău (pământuri, case, averi), poate tu te îndragosteşti de cineva a cărui mamă e vrăjitoare şi nu te place sau pur și simplu cineva te invidiază pentru că esti fericit, mai bogat ca el sau de succes și vrea să îți meargă rău.

Vrăjile se pot transmite în mai multe feluri: prin atingere, printr-un lucru al tău din casă ajuns în posesia cui nu trebuie, prin bani, printr-un mesager (om, animal), prin blestem, dar mai ales prin mâncare.

vrajitoare_22004900

De multe ori o vrăjitoare îți cere împrumut zahăr, sare, făină sau îți cere bani în prima zi a lunii sau lunea; îți oferă mâncare, te atinge, te laudă excesiv și se preface a fi prietenoasă.

O rudă apropiată de-a mea mergea la vrăjitoare cu scopul de-a le merge bine în casă fiului și nurorii ei. Vrăjitoarea îi dăduse niște ațe descântate rudei mele pe care aceasta le cosea în hainele nurorii sale. După o perioadă de liniște au apărut certuri în acea familie, pe noră o durea capul aproape tot timpul și într-un final s-a ajuns la divorț.

Să nu vă speriaţi dacă o să găsiţi aţe legate prin copaci, ghemotoace de aţă în pernele primite cadou, pene legate, cusături prin haine, broaşte prin curte, lucruri îngropate la rădăcina pomilor sau lucruri schimbate prin casă. Aşa lucrează ele. Tot ce găsiţi şi vi se pare dubios, ciudat – îngropaţi cât mai departe de casă !

6. CUM RECUNOȘTI O VRĂJITOARE ?

Vrăjitoarele sunt persoane viclene, ascunse, parșive, unele din ele trec și pe la Biserică, vrând să pară persoane serioase, credincioase.

De obicei sunt foarte agitate, au o privire tulbure și urâtă, iar la ele simți multă răutate, se ceartă cu toată lumea, vorbesc mult şi rău de toată lumea, lângă ele nu simţi niciodată căldură sufletească sau bunătate, le plac mult banii, şi mai ales, ai o stare rea după ce te întâlnești cu ele, te doare capul, ai mulţi nervi, îţi vine ameţeală, te certi cu cei dragi etc.

O astfel de persoană este „radioactivă” – în sensul că în jurul lor, în familia lor sunt probleme mari, copii necăsătoriţi, divorţaţi, bolnavi, cu mintea tulbure, care nu şi-au putut face un rost în viaţă !

MARE ATENŢIE !!!

Multe vor să pară prietenoase, te iau în braţe, te pupă, te ating des, te laudă, te roagă mereu cu mâncare, cu o cafea, îţi dau lucruri cadou – dar fac toate astea doar ca să te lucreze bine, să îţi trimită duhuri necurate ! 

          IMPORTANT: SĂ NU CREDEȚI ÎN MAGIA ALBĂ !

ardeleanca-2.jpg

Să nu mergeți la femeile care au Biblia, icoane și crucea pe masă, nici la bioenergeticieni, parapshihologi, preoți care deschid cartea, clarvăzătoarele și prezicătoarele îmbrăcate frumos de la tv (Carmen Harra, Maria Câmpina, etc) !

Și aceștia sunt tot slujtorii demonilor, vă veţi imbolnăvi şi vă vor stoarce de bani !

Din păcate, în ziua de azi se promovează din ce în ce mai mult la televizor astfel de oameni, recomandați de vedetele și persoanele moderne și emancipate, care consideră Biserica învechită.

Image_1112-2002CH-21-tile.jpg

Dumnezeu dă daruri minunate numai la oamenii credincioși cu viață curată, după zeci de ani de rugăciuni, post și nevoințe (suferințe).

7. CUM SĂ SCĂPĂM DE VRĂJI ?

Din nefericire atunci când au simptomele sus amintite cei mai mulți ajung la doctori sau psihologi, care din neștiință de cauză îi îndoapă cu pastile, dăunându-le sănătății fizice și amorțindu-le mintea,  însă nu le rezolvă cu adevărat problemele.

Singurul tratament adevărat îl găsim doar în Biserica Ortodoxă !

Trebuie să:

  • nu mai mergi la vrăjitoare/ astrolog/ spiritist/ bioenergetician / preot care deschide cartea etc.

  • încerci să afli cine ți-ar putea vrea răul si de ce – apoi te ferești de acele persoane

  • scapi de lucrurile primite de la alții – unde ar putea fi vrăji

  • mergi la slujbe, molitfe, Sfântul Maslu, șfinte moaște

  • nu mai faci păcate mari (curvie, fumat, furt, beție, etc.)

  • mănânci carne mai rar

  • faci rugăciune zilnic, cât poți, cât de mult

  • dai de pomană la cei săraci

 faci Canonul cu 99 de Tatăl nostru;

– citești din Psaltirea lui David;

– te spovedești și să ții posturile de peste an;

– ceri sfat unui preot îmbunătățit, care are experiență in lupta cu vrăjile.

-faci sfeștanie la casă de 3 ori/an minim (și Sfântul Maslu) ;

– mergi la slujbele Bisericii

 – Cureţi casa de vrăji prin Sfeştanie, stropeşti cu Aghiasmă în casă şi curte, aprinzi tămâie în casă cât mai des.

– Pentru rezultate mai mari, trebuie sa găsiţi câte 2 preoţi minim care să vină acasă şi să vă facă Sfântul Maslu + Sfeştanie + Molitfe, Vinerea, 7 săptămâni la rând !

-în ultimă instanță, dacă nu se îmbunătățește situația trebuie să pleci din casa unde simți ceva necurat

8. CUM SĂ TE FEREȘTI DE VRĂJI ?

nu mânca de la necunoscuți !

 -nu primi haine sau cadouri de la străini sau oameni dubioși !

– nu primi în casă pe oricine !

– nu lăsa pe oricine să pună mâna pe tine, să te atingă

-nu face rău nimănui și nu te certa cu nimeni !

-roagă-te măcar 30 de minute zilnic !

IMPORTANT: Dacă bănuim/știm că X face vrăji, cel mai indicat este să nu îl înfruntăm direct, să nu îi spunem că știm cu ce se ocupă, căci vom avea necazuri. Ideal este să rupem orice legătură cu vrăjitoarele, în special cele rudă cu noi – să ne ferim de ele, să plecăm/stăm cât mai departe.

Mulți se inşeală când afirmă că vrăjile nu există sau că nu se prind de ei, fiindcă ei nu cred în aşa ceva, ei sunt oameni buni sau credincioși.

Dumnezeu îngăduie ca vrăjitoarele autentice să aibă multă putere în lumea asta, pentru că noi suntem păcătoși și slabi în credință. La ora actuală vrăjile ne pot vătăma ușor și chiar ne pot omorî.

Dacă avem vrăji,  Dumnezeu le-a îngăduit ca noi să ne schimbăm viața, sa devenim mai buni și să ne întoarcem pe calea cea dreaptă !

P.S. Cele mai multe vrăji li se fac preoţilor ! Să nu vă miraţi că cei mai mulţi dintre ei nu cred în vrăji, ci vă vor spune despre psihiatru si gândirea pozitivă, din păcate.

Sfinti Parinti Romani. Parintele Argatu - Despre Vraji

Vă recomand să citiţi şi învăţăturile Părintelui Gheorghe de la Izvorul, ucenicul celui mai cunoscut preot exorcist român, Pr Ilarion ARGATU.

NOTĂ:

Toate informațiile pe care vi le-am prezentat sunt adunate de mine în ani de zile de studiu si prin contact direct cu aceste lucruri.

Toate sunt adevărate, dar necunoscute pentru marea majoritate a oamenilor, pentru că ele sunt niște taine descoperite de Dumnezeu unor preoți sfinți ca: părintele Daniil Horga, părintele Ilarion Argatu de la Cernica și Boroaia, părintele Gheorghe de la Izvorul (+2012), părintele Ioanichie de la Frăsinei, etc.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Să luăm aminte

ORICE PREOT CU HAR, VĂZĂTOR CU DUHUL SAU CHIAR SFÂNT, DE ORIUNDE, VĂ VA ÎNDEMNA SĂ FACEŢI MAI ÎNTÂI TOATE ACESTE LUCRURI – să vă spovediţi, să mergeţi la Biserică, să nu mai trăiţi necununaţi etc. PENTRU CA DUMNEZEU SĂ POATĂ LUCRA ÎN VIAŢA D-VSTRĂ, CA PROBLEMELE SĂ SE REZOLVE, CA SĂ SCĂPAŢI DE VRĂJI etc.

Regăsiţi mai jos link către articolul cu ce trebuie să facă orice creştin

Cele mai importante lucruri pentru un creştin-ortodox

facebook dragostea va salva lumea

Lasă un comentariu